Ruski jezik 1

10,990.00 RSD

Udžbenik (478 strana, B5, meki povez)
AudioCD x 10 kom.

Besplatna isporuka
PostExpress

Uporedi
Broj artikla: KC003 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Kurs ruskog jezika – Ruski 1 – CD izdanje

Preko 60000 polaznika kućnih škola jezika
90 % polaznika naučilo je strani jezik
Svi početni i srednji kursevi (prema podelama škola i instituta)
Autor metode učenja: profesor Eva Kraus Srebrić – nosilac katedre za metodiku Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu
Autori kursa: profesori na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i visokim vojnim školama
10 kompakt diskova, CD traje 60 minuta i sadrži 4 lekcije
Fond reči / Uporedni rečnik (1700 – 1800 reči)
Kompletna znanja: pismenost, fonoteka, gramatika i sintaksa

RUSKI JEZIK 1 sadrži 10 kompakt diskova, udžbenik sa rečnikom i radnu svesku za samopreslišavanje. Četrdeset lekcija, obrađuje znanje početnih i srednjih kurseva sa fondom od 1800 reči.Ako poštujete metodsko uputstvo koje dobijate uz komplet, uspeh je zagarantovan. Metodsko uputstvo dato je u daljem tekstu.

[jv_accordion]
[jv_spoiler title=“Kako je nastala kućna škola stranih jezika?“ style=“fancy“] Kućna škola stranih jezika je nastala iz potrebe Visokih vojnih škola da se oficirima omogući da za kratko vreme, samostalno, u kabinetskoj nastavi, savladaju strani jezik. Angažovani su nosioci katedri sa Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, i metodologije, Eva Kraus Srebrić. Došlo se do metoda da se kroz slušanje lekcija i praćenje iz udžbenika, u 40 lekcija savlada pismenost, gramatika, fonetika i sintaksa.

Kurs obrađuje kompletna znanja: pismenost, gramatiku, fonetiku i sintaksu. Autori su nosioci katedri na Beogradskom Univerzitetu, a spikerima je maternji jezik engleski. Kursevi su rađeni po metodi Katedre za strane jezike Visokih vojnih škola, autora gđe Eve Kraus Srebrić. Kurs je metodološki i uz priloge, kao komplet jedan i dva, namenjen za apsolutno samostalno učenje jezika. Uspeh garantuje i preko 60.000 polaznika Instituta za strane Jezike Visokih vojnih škola, koji su pomoću ovog izuzetnog učila savladali jezik. Kućna škola stranih jezika namenjena je celoj porodici, prijateljima i ostaje kao trajno porodično vlasništvo. Uštedeće Vam vreme pohađanja kurseva i značajan novac. Za cenu jednog kursa recimo samo početnog 1, u prvom delu kućne škole dobijate 4 kursa (Početni 1 i 2 i srednji 1 i 2) plus, kurs ostaje za porodicu i prijatelje. Ako poštujete uputstvo koje dobijete uz komplet uspeh je zagarantovan. Za tri meseca znaćete strani jezik kao da ste završili početni 1 i 2 plus srednji 1 i 2 na nekom insttutu ili školi. Ovo nije marketinški trik već dugogodišnji rad na usavršavanju kursa od strane Filološkog fakulteta i vojnih škola. [/jv_spoiler]
[jv_spoiler title=“Metodsko uputstvo“ style=“fancy“] Svi strani jezici, zajednička izdanja Vojnoizdavačkog zavoda i Jugovidea, podeljeni su u dva dela pri čemu prvi deo obuhvata znanja svih početnih i srednjih kurseva (prema podeli raznih škola i instituta), a drugi deo svih viših i konverzacijskih kurseva. Svaki deo sadrži: udžbenik (sa 40 metodskih jedinica – lekcija), uporedni rečnik (1700 – 1800 reči), radnu svesku i 10 ili 11 kompakt – diskova ili kaseta. Metod je delo profesora Eve Kraus Srebrić šefa katedre za Metodiku na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Maternji jezik spikera, koji su čitali tekstove, je jezik kurseva. Audio snimci urađeni su u Radio Beogradu. [/jv_spoiler]
[jv_spoiler title=“Način učenja“ style=“fancy“] Svaka lekcija (40 u prvom i 40 u drugom delu) prelazi se za četiri časa u dva dana (tj. dva časa dnevno od po 45 minuta sa minimalnom pauzom od 15 minuta između njih).

Prvi čas prvog dana: tri slušanja lekcije uz praćenje teksta iz udžbenika

Drugi čas prvog dana: Dva slušanja lekcije u rečenicama (sa pauzom) i glasno ponavljanje sa pravilnim izgovorom.

Prvi čas drugog dana: Jedno preslušavanje lekcije uz praćenje udžbenika, a zatim dva glasna čitanja teksta lekcije iz udžbenika (bez fono zapisa).

Drugi čas drugog dana: Jedno preslušavanje lekcije, uz prekide, i fonetsko zapisivanje, popuniti nedostajući tekst lekcije u radnoj svesci.

Preporučujemo neprekidno, svakodnevno učenje, dva časa dnevno, šest dana nedeljno, s tim da posle pauze na prvom narednom času, preslušate uz praćenje teksta u udžbeniku lekciju sa prethodnog časa (pre pauze). Ovakvim tempom za tri meseca savladaćete jedan deo kursa (početni i srednji ili viši i konverzacijski).

Iskustvo govori (preko 60000 polaznika) metod je dobar i pouzdan, preko 90 % polaznika uspešno je završilo kurs. [/jv_spoiler]
[/jv_accordion]

Dodatne informacije

Težina 2 kg

Možda će vam se svideti …